Itt lehet követni az utat

Már csak egy dolog van hátra, mielőtt jönnek az igazi úti posztok. Felsorakozik a Vifon-médiabirodalom, ami a következő részekből áll:

  • A Vifon beach blog

Megírni egy blogon, hogy van ez a blog? Óriási! Mi lesz a következő, számítógépet is javasolok hozzá?

Szóval: itt lesznek a hosszabb-rövidebb írások, listák, okoskodás, butáskodás, ilyesmi. Két fontos megjegyzés:

A dizájn Tamás Bence Gáspár munkája, akinek itt szeretnék még egyszer köszönetet mondani. A mester kérésére elmondom azt is, hogy a fejlécben az electroharmonix nevű betűtípust használta.

A blog támogatója a Mastercard. Ez azt jelenti, hogy lesznek rajta hirdetések, illetve a posztokkal például az ő Facebook-oldalukon is lehet majd találkozni. Nekik is köszönöm, viszont mindez természetesen a tartalmat nem érinti, az teljesen szerzői.

Itt van mindenféle, ami kapcsolódik az utazáshoz, vagy az épp aktuális helyszínekhez, és igyekszem majd az itt felmerülő kérdésekre válaszolni is.

Meglepő fordulat - fényképek vannak itt. Ezen a színtéren még elég tapasztalatlan vagyok, pár napja kezdtem csak el rendszeresen használni, de majd csak belejövök.

I DON'T WANNA GO TO SCHOOL I JUST WANNA BREAK THE RULES!!! #japan

A photo posted by Gergő Plankó (@vifonbeach) on

// ]]>

  • Vifon Beach Snapchat

És a személyes kedvencem, ami ráadásul épp a hülye kis pillanatok átadására a legjobb eszköz. A felhasználónevem plankog, a sztorikat nyilvánosra állítottam, így bárki megtekintheti, akinek mond ez egyáltalán valamit, és akit érdekel.

Na, de tényleg elég volt a felhozásból, a következő posztban már jönnek a robotok!